Carpaccio van ananas en mango

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met de suiker aan de kook, laat gedurende 2 min. inkoken. Voeg er de citroenmelisse aan toe en laat 15 min. intrekken. Filter en druk goed aan. Snijd het ananas en mangovlees met een scherp mes in fijne plakken. Schik ze mooi op gekoelde borden. Overgiet met de siroop en bedek met plasticfolie. Bewaar 1 u. in de koelkast. Schil het stuk kokosnoot en schaaf met een dunschiller 50 g fijne krullen. Garneer er de carpaccio mee en dien ijskoud op. wijntip: Trapiche 2005, druivenras torrontés, witte wijn uit Argentinië

Carpaccio van ananas en mango is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept