Carpaccio van Jakobsvrucht met ganzenlever

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel 6 gekookte krielaardappelen, snijd ze in tweeën en verdeel er de 3 in fijne plakjes gesneden rauwe jakobsvruchten over. Leg daarbovenop 50 g licht gebakken ganzenlever in blokjes en 12 halve muskaatdruiven. Bestrooi met fijn zout en gehakt bieslook.

Carpaccio van Jakobsvrucht met ganzenlever is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept