Carpaccio Van Rosbief

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verdeel de plakjes rosbief dakpansgewijs over vier borden. Ontpit de olijven en snijd ze in dunnen ringetjes. Bestrooi de rosbief met de kappertjes en de olijvenringetjes.
- Klop in een kommetje een dressing van olijfolie, zonnebloemolie, Balsamicoazijn, peterselie, bieslook en wittewijnazijn. Leng de dressing aan met water tot de juiste dikte en breng hem op smaak met zout en peper.
- Schenk de dressing over de rosbief.
- Was de sla en dep ze droog. Garneer de bordjes met wat kleine blaadjes sla.
- Geef er toast en roomboter bij.

Carpaccio Van Rosbief is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept