Casata vruchten room

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop de slagroom stijf met suiker en hak de vruchtjes in stukjes.
- Zet 10 soufflé bakjes in de diepvries. Als deze goed koud zijn, na ongeveer 1 uur, vul ze dan met het roomijs zodat er in het midden een kuiltje overblijft. En vul dit met de vruchtenroom.
- Zet de bakjes terug in de diepvries en laat ze staan. Tot men het ijs met vruchten gaat serveren. Minstens 1 1/2 tot 2 uur aanvriezen.

Casata vruchten room is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Casata
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept