Snij de varkenslapjes in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Pel de ui en snipper deze vervolgens fijn. Pel ook het teentje knoflook. Laat ondertussen de witte bonen uitlekken. Smelt de boter in een braadpan en fruit daarin het uitgeperste knoflookteentje en de ui. Voeg het vlees erbij en bak alles gedurende 5 minuten mooi bruin. Giet de witte wijn erbij samen met het laurierblad, de kruidnagels en de tomatenpuree. Laat alles gedurende 1 uur stoven in de pan met een deksel op. Haal het laurierblad en de kruidnagels weg en voeg de witte bonen en de kidneybeans toe. Kruid het geheel met wat peper en zout. Schep het bonen-vleesmengsel in een ovenvaste schotel. Bestrooi het met een beetje paneermeel. Plaats het onder de grill en laat er een mooi korstje op komen. Serveer dit gerecht met gekookte aardappelen.