Cassoulet van osso buco van kalkoen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de stukken osso buco met zout en peper en bak ze in wat boter aan beide kanten mooi bruin. Snij ondertussen de sjalot fijn en snij de tomaten in grote stukken. Fruit de sjalot in wat boter en voeg er de grof gesneden tomaten, de tomatenpuree, de ketchup, de bonen, het water, de tijm de laurier en de bouillon aan toe. Laat alles sudderen. Voeg na 10 min. de osso buco en de reepjes spek aan de saus toe en laat alles gaar worden op een zacht vuurtje gedurende 45 min. Dien op in een diep bord met een takje peterselie en pasta

Cassoulet van osso buco van kalkoen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cassoulet met wintergroenten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse cassoulet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet terrine
35 min Voorgerecht
Bekijk recept