Catalaanse aardappelpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snij ze in stukjes. Pers de citroen en rasp de schil in fijne snippers. Kook de aardappelen gaar, voeg bij het water wat peper, zout, het laurierblaadje, het citroensap en de look. Giet de aardappelen af en pureer ze met melk, room en olijfolie. Voeg er op het laatste moment de kruidenkaas en de boter aan toe. Smaak af met peper, zout en de geraspte citroenschil. Roer de peterselie door het gerecht. Lekker als garnituur bij vis en vlees.

Catalaanse aardappelpuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met worstjes, olijven en citroen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met worst, paprika en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept