CBke's Kabeljauw onder een knapperig mosterddakje.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappelen, de boontjes en de erwtjes (maak hier eventueel een puree van) Meng het paneermeel,de citroenschil en de basilicum, voeg zonnebloemolie en peper toe en pureer het geheel tot een smeuïge massa. Leg de kabeljauw in een ovenschaal en bestrijk de filets met een beetje mosterd. Verdeel de paneermeel-basilicum massa over de filets en druk de laag stevig aan. Zet de ovenschaal in de oven en bak het gerecht 8 à 10 minuten tot het paneermeel knapperig en de vis gaar is. Serveer de vis met de aardappelen en de groenten (of de puree) Smakelijk !!!

CBke's Kabeljauw onder een knapperig mosterddakje. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker