Snij de gedroogde abrikozen in kleine stukjes. Overgiet ze met kokend water en laat 45 min weken. Snij de kip in dobbelsteentjes, bestrooi met peper, zout en komijn. Wrijf de kruiden goed in het vlees en laat 15 minuten intrekken. Pel de uien en snij ze in grove stukken. Bak de amandelen (of kokos) in een droge koekenpan onder voortdurend omscheppen mooi bruin. Laat dan afkoelen. Verhit de margarine en bak hierin de kippeblokjes rondom bruin. Voeg de ui toe en laat +- 2 min meesudderen. Bestrooi het vleesmengsel met de kaneel en gemberpoeder en roer alles goed onder elkaar. Voeg de uitgelekte abrikozen toe en schenk de bouillon erbij. Breng de vloeistof aan de kook en laat alles 10 min sudderen met het deksel op de pan. Voeg zout en peper naar smaak toe. Strooi vlak voor het opdienen de amandelen (kokos) en de fijngehakte peterselie erover. Serveren met zilvervliesrijst.