Cerise flambé

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan kersen met sap verwarmen. Aardappelmeel tot papje roeren en al roerende aan kersen toevoegen als het iets gebonden is van het vuur afnemen. Citroensap en crème de cassis toevoegen. Kirsch in een soeplepel goed verwarmen, met een lucifer aansteken en brandend over de kersen doen. Eerst 2 bolletjes ijs in een coupe leggen, en daarover de kersen met sap. Tip: Een toefje slagroom mag er ook bij.

Cerise flambé is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Flammenkuchen`tarte Flambe
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananen Flambe Met Vanille Ijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Eendenborst met een saus van pruimen en steranijs
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
CERISE TOMAAT MET CRÈME FRAICHE EN GEROOKTE KIP
0-10 min -
Bekijk recept
Insalata Primavera
10-20 min -
Bekijk recept
Salade niçoise
Bekijk recept