Champignonragout met trappistenbier

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 220 C (stand 7 voor gasovens).
- Smelt boter in een grote steelpan, voeg de uien toe en stoof 5 minuten op een laag vuur tot ze glazig zijn maar niet bruin. Doe de paddestoelen erbij en laat nog 5 minuten sudderen, giet het bier en de room erbij, kruid en laat 20 tot 25 minuten sudderen.
- Rol het bladerdeeg uit tot het 5 mm dik is. Snijd er 4 grote vierkanten uit. Leg op een bevochtigde bakplaat en laat 10 minuten bakken tot ze goed goudbruin zijn. Leg enkele minuten op een rooster. Snijd de plakjes bladerdeeg middendoor en leg de onderkanten op vier vuurvaste borden.
- Verdeel het champignonmengsel over de bodempjes en leg op elk twee schijfjes kaas. Plaats 5 seconden onder een hete grill. Leg de dekseltjes erop en serveer onmiddellijk.

Champignonragout met trappistenbier is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met in bier gesmolten kaas
15 min
Bekijk recept
Abdij cupcake
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnenbouten met sjalotten en trappistenbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevuld brood met champignonragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-champignonragout met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout
10-20 min -
Bekijk recept