Champignons met kruidenboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrijk een ondiep bakblik met olie.
- Haal de steeltjes van de champignons en hak ze fijn. Fruit de ui in de olie in 2-3 minuten op middelmatig vuur glazig. Voeg de steeltjes toe. Bak ze 2 minuten en haal de pan van het vuur.
- Pureer de amandelen met knoflook, citroensap, kruiden, zout, peper en boter 20-30 seconden in de keukenmachine. Leg de champignonhoedjes in het bakblik. Schep gelijke hoeveelheden van het uien-champignonmengsel in elk hoedje en strijk de bovenkant glad. Vul de champignons verder met het amandel-kruidenmengsel. Bak ze 10-15 minuten of tot de champignons gaar zijn en de boter gesmolten is. Tip: - Dit gerecht kan je het beste vlak voor het serveren klaarmaken. Je kunt de champignons tot twee uur tevoren klaarmaken en afgedekt in de koelkast bewaren.

Champignons met kruidenboter is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept