Champignons met romige vulling

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de knolselderij schoon en stoom gaar. Maak intussen de champignons schoon en ontdoe ze van de steeltjes. Pureer de gare knolselderij (de puree mag in geen geval te vochtig zijn) en breng op smaak met peper, zure room en kruidenzout. Schep een lepeltje puree in elk champignonhoedje. Leg een klein blokje blauwe kaas op de puree en plaats de champignonhoeden op een ingevette bakplaat. Bak 5 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden C), de kaas mag lichtjes kleuren. Serveer warm. Tips: u kan de puree een dag vooraf klaarmaken. U kan de blauwe kaas vervangen door kruidenkaas of peperkaas

Champignons met romige vulling is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept