Champignonstroganoff met pasta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de tagliatelle gaar.
- Snijd de paddestoelen in reepjes of plakjes (of houd ze heel).
- Smelt de boter in een grote braadpan en fruit ui en knoflook 7 minuten of tot de ui lichtbruin is.
- Voeg de paddestoelen toe en bak ze 2 minuten.
- Roer de bloem erdoor. Verhit 30 seconden en voeg dan langzaam, al roerend de bouillon en de wijn toe.
- Breng de saus aan de kook. Roer de creme fraiche, tijm en paprikapoeder erdoor.
- Kook nog 2 minuten en breng op smaak met zout en peper.
- Serveer met de warme tagliatelle. Tip: - Lekker met een groene salade of komkommersalade.

Champignonstroganoff met pasta is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Champignonstroganoff Met Pasta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonstroganoff met pasta
Bekijk recept