Charlotte van courgette en geitenkaas

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snipper de lente uitjes en de look fijn, vermeng ze met de geitenkaas, de helft van de room, de kervel en de munt, peper en zout.
- Spoel de cougettes en snijj ze met een dunschiller in fijne repen.Smoor ze(niet laten kleuren!)in de warme olijfolie.
- Leg de gebakken plakjes courgette in kleine vuurvaste vormpjes, laat ze ruim over de rand hangen.
- Vul de vormpjes met het kaasmengsel, dek af met de overhangende courgettereepjes, druk lichtjes aan, dek af met plasticfolie en zet minstens 2 uur in de koelkast.

Charlotte van courgette en geitenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Frambozencharlotte
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-mascarponecharlotte met witte chocolade
150 min- Nagerecht
Bekijk recept