Chinese biefstuk

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de marinade door de ingrediënten te mengen. Marineer de biefstukken 30 minuten in de marinade. Maak de boontjes schoon en kook ze gaar. Snijd de tomaten. Meng de maïzena met het eiwit. Dep de biefstukken droog en haal ze door het mengsel van maïzena en eiwit. Bak de biefstukken in boter. Kruid. Ontvet en deglaceer de pan met de ingrediënten voor de afwerking van de saus. Bind de saus eventueel met gebroken maïzena of maïzena sausbinder of beurre manie. Serveer met boontjes, tomaten. Dien op met frietjes of kroketten.

Chinese biefstuk is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept