Chinese filetlapjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer in een kom de (arachide)olie, sesamolie, knoflook, sambal, paprikapoeder en Chinese 5-kruidenpoeder en peper door elkaar. Neem de filetlapjes uit de koelkast en masseer deze in met het oliemengsel. Laat het vlees ca. 30 minuten afgedekt buiten de koelkast op temperatuur komen. Verwarm een koekenpan met anti-aanbaklaag voor op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog en leg de varkensfiletlapjes in de pan. Bak de filetlapjes zachtjes, door deze regelmatig over de bodem te schuiven met een spatel (geen vleesvork) en veelvuldig te keren. Bakkerel de filetlapjes in ca. 6 minuten zachtjes goudbruin. Breng de filetlapjes op smaak met zout en eventueel nog peper. Lekker met snijbonen en Pandanrijst.

Chinese filetlapjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met filetlapjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept