Chinese garnalentoast

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gebruik bij voorkeur rauwe garnalen voor dit recept, maar met gekookte lukt het ook. Spoel ze af en dep ze heel goed droog. Meng in een keukenmachine de knoflook, voorjaarsuien, gember, maizena, sherry, sesamolie en zout en peper naar smaak. Draai tot alles goed is vermengd en voeg dan de garnalen en de reuzel toe. Draai tot een gladde massa. Voeg de eiwitten toe en draai tot een homogeen mengsel. Leg de sneetjes brood op een werkvlak en besmeer ze gelijkmatig met de garnalenpasta. Wentel de besmeerde kant door sesamzaad. Leg de sneetjes afgedekt 1 uur of tot gebruik in de koelkast. (Indien niet op dezelfde dag verwerkt, kan men ze invriezen en zonder ontdooien bakken). Verhit de olie in een koekenpan en bak de sneetjes een voor een aan beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en houd ze warm, terwijl u de andere bakt. Snijd de toost vervolgens in vieren en serveer direct.

Chinese garnalentoast is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalentoast
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalentoast.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
10-20 min -
Bekijk recept
Garnalentoast
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept