Chinese Kool Wokschotel met Komkommer

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een wok. Fruit de uien en knoflook in de olie en voeg de mosterd toe. Dan de gesneden Chinese kool toevoegen en roerbakken tot de kool wat geslonken is. Voeg zout en peper naar smaak toe. tomatenpuree erbij, warm laten worden en dan direct de pan van het vuur halen. Rasp de komkommer en voeg het samen met de gesneden dille toe. Laat de wok nog twee minuten met de deksel erop staan.

Chinese Kool Wokschotel met Komkommer is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept