Chinese Pasteitjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het gehakt aan met peper, zout, ketjap en fijngehakte selderij. Werk er het ei en paneermeel door. Snij de prei in zeer dunne ringen. Vorm van het gehakt 16 kleine balletjes. Verdeel de prei over de pangsitvellen. Leg op elk vel een gehaktballetje en wat garnalen. Vouw de pangsitvelletjes dicht. Druk de randen goed aan en bind de pakketjes dicht met een sliertje prei. Leg de pakketjes in de bovenste helft van een stoompan. Breng in het onderste gedeelte een laag water aan de kook en stoom de pasteitjes in ca. 20 min. gaar. Roer een sausje van de tomatenketchup, gemberpoeder en citroensap.

Chinese Pasteitjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept