Chinese stoombroodjes met gehakt

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de witbroodmix met suiker volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking tot een deeg en laat dit rijzen. Verhit ondertussen olie in een wok en fruit hierin de ui, knoflook en gember ca. 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Schep de selderij, ketjap, citroensap, zout en peper door de vulling en laat deze afkoelen. Rol 4 balletjes van het gerezen deeg en druk deze plat. Leg wat vulling midden op het deeg en vouw het deeg om de vulling heen tot een dichte bal. Maak op deze wijze ook de andere gevulde deegballen. Leg de deegballen op bakpapier en laat deze afgedekt met een theedoek ca. 30 minuten rijzen. Leg de deegballen met bakpapier in een stoompan en laat de broodjes in ca. 25 minuten gaar stomen. Verdeel de stoombroodjes over 4 borden. Lekker met chilisaus.

Chinese stoombroodjes met gehakt is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept