Chocolade kaastaart met Zwarte Woud vruchten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
stijd: 30 min.
- Rusttijd: 3 uur De Zwarte Woudmix ontdooien volgens de instructies op de verpakking. De verkruimelde chocoladekoekjes in een kom doen, de gesmolten boter toevoegen en mixen. Deze biscuit op de bodem van een taartvorm verspreiden. De chocolade zachtjes smelten ’au bain-marie’. 1/3 van de room (200ml) opkloppen. De Mascarpone, de cacaopoeder en de helft van de suiker in een kom doen en mengen. De gesmolten chocolade al roerend bij het mengsel voegen, en tenslotte de opgeklopte room erdoor spatelen. Gelijkmatig over de biscuitbodem uitspreiden en het geheel op een schotel minstens twee uur laten afkoelen in de koelkast. De rest van de slagroom (400ml) stijf kloppen en de andere helft van de poedersuiker eronder spatelen. De kaastaart uit de koelkast halen. De slagroom langs de randen van de taart spuiten en afwerken met de Zwarte Woudmix. Koel serveren.

Chocolade kaastaart met Zwarte Woud vruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept