Crostini met peer, pecorino en doperwten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 190°C. Besmeer beide kanten van de sneetjes brood met olijfolie en leg ze naast elkaar op een bakplaat. Zet ze circa 10 minuten in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn.
- Blancheer intussen de doperwten 2 minuten in kokend water, giet ze af, laat ze schrikken onder de koude kraan. Pureer ze met wat olijfolie in een keueknmachine of blender. Maak op smaak met zout, peper en verse nootmuskaat.
- Meng enkele druppels azijn en wat olijfolie door de peerblokjes en doe er dan de kaasblokjes bij.
- Besmeer de crostini met wat doperwtenpuree en schep er een lepel peer-kaasmengsel op. Meteen opeten!

Crostini met peer, pecorino en doperwten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept