Crumble met rood fruit

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng voor de crumble in een kom de in kleine stukjes gesneden boter met de rietsuiker en de bloem tot een korrelige massa. Maak voor de garnering het fruit schoon, verwijder de steeltjes en pitten en rits de bessen af. Leg het fruit in een kom, voeg de rietsuiker toe en roer door elkaar. Neem een bakvorm, leg hierin het fruit en bedek het met de crumble. Zet 30 minuten in de oven. De taart is klaar als het deeg goudbruin is. Serveer de crumble nog lauw in de bakvorm.

Crumble met rood fruit is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept