Curry van eieren en groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren 5 minuten in gezouten kokend water. Laat ze schrikken en pel ze. Leg ze opzij. Was en ontpit de tomaten en snij ze in stukjes. Maak de champignons schoon. Schil de raapjes en snij ze in twee of vier stukken. Schil de wortelen en snij ze in stukjes. Schil de uien en hak ze fijn. Schil de tak van de selderij en snij hem in dunne plakjes. Schil en plet de teentjes look. Verwarm een scheutje olijfolie in een sauteerpan. Gooi er de uien en de look in en laat die lichtbruin bakken. Voeg de cashewnoten, de rozijnen, het laurierblad, de in stukjes gesneden kaneelstok, de 1/2 koffielepel kurkuma, de 2 koffielepels garam masala of curry en een 1/2 blokje verbrokkelde kippenbouillon toe. Goed mengen en ongeveer een minuut laten doorbraden op een hoog vuur. Voeg de champignons, de raapjes, de wortelen en de erwten toe. Giet er 30 cl water op. Meng. Dek het geheel af en laat het ongeveer 30 minuten koken op een zacht vuurtje. Snij de gekookte eieren in twee. Leg ze in de sauteerpan middenin de groenten. Meng het geheel niet. Dek de kom af en laat het geheel 5 minuten koken op een zacht vuur. Opdienen in de sauteerpan.

Curry van eieren en groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept