Dep de kipfilet droog met keukenpapier. Snipper de ui en hak de knoflookteen fijn. Halveer hierna de spruitjes en hak de peterselie fijn. Snijd tot slot de winterwortel in reepjes. Verhit een wok droog voor en schenk er straalsgewijs de zonnebloemolie in. Roerbak hierin de kipfilet en de uisnippers gedurende ongeveer 4 minuten goudbruin. Voeg dan de knoflooksnippers toe en strooi het kerriepoeder erover. Roerbak gedurende 1 minuutje. Strooi over dit mengsel de bloem en roerbak opnieuw gedurende 1 minuut. Roer er vervolgens de helft van de drinkyoghurt bij en breng de saus aan de kook. Voeg hierna de rest van de drinkyoghurt toe. Voeg dan de kokos en gembersiroop erbij en breng de kerriesaus aan de kook. Schep de spruitjes en de winterwortel in de wok, roer om en dek de wok af. Stoof dan op een laag vuurtje de kip en groenten lekker gaar in pakweg 20 minuten. Roer de peterselie erbij en serveer het gerecht direct. Geeft er rijst bij.