Courgettetagliatelle met garnalen en knolfook-bies

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boven een kommetje de bieslook fijnknippen en 4 el olie en de knoflook erdoor mengen. Courgette halveren en zaad eruit scheppen, met een dunschiller de courgette in linten snijden. Tagliatelle in flink water met zout gaar koken. Laatste minuut de courgette meekoken. Pasta afgieten en afgedekt laten staan. In een koekenpan in de rest van de olie de garnalen met de knoflook 2 minuten bakken. Van vuur af de bieslookolie erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout. Tagliatelle met courgette over 4 borden verdelen en de garnalen erover verdelen.

Courgettetagliatelle met garnalen en knolfook-bies is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Bospaddenstoelensoep met bieslookroom
20 min-
Bekijk recept
Gemakkelijke geitenkaasrolletjes
20 min-
Bekijk recept
Romige knolselderijsoep
20 min-
Bekijk recept

Zeebarbeelfilets met courgettetagliatelle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle van courgette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Gevuld Met Citroen En Olijven Met Courgettetagliatelle
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet in wijnroomsaus en courgettetagliatelle
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept