Giet het warme water bij de couscous,dek het af en laat het ongeveer 5 minuten wellen. Snijd de courgettes en aubergines in blokjes. Verhit een pan met wat olie. Bak daarin de aubergines in ongeveer 2 minuten op een halfhoog vuur. Voeg knoflook toe en de courgettes. Bak dit ongeveer 2 minuten mee. Voeg de ras el hanout toe en bak dit gedurende 1 minuut al roerend even mee. Schep de gewelde couscous bij de groenten en bak een paar minuten mee. Schep het mengsel in een steker en druk licht aan. Serveer de couscous samen met de Roodbaars filet. Info: Energiewaarden per persoon: 318 Kcal,
6.2 eiwit,
8.3 koolhydraten. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel dat een beetje te vergelijken is met Chinees vijfkruidenpoeder. Ras el hanout is te koop bij de Marokkaanse slager/winkel en bevat de volgende ingrediënten: Komijn, gember, koriander, zwarte peper, cayennepeper, kaneel en kruidnagel. Samenstelling kan variëren