Couscous met roodbaarsfilet

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet het warme water bij de couscous,dek het af en laat het ongeveer 5 minuten wellen. Snijd de courgettes en aubergines in blokjes. Verhit een pan met wat olie. Bak daarin de aubergines in ongeveer 2 minuten op een halfhoog vuur. Voeg knoflook toe en de courgettes. Bak dit ongeveer 2 minuten mee. Voeg de ras el hanout toe en bak dit gedurende 1 minuut al roerend even mee. Schep de gewelde couscous bij de groenten en bak een paar minuten mee. Schep het mengsel in een steker en druk licht aan. Serveer de couscous samen met de Roodbaars filet. Info: Energiewaarden per persoon: 318 Kcal,

6.2 eiwit,

8.3 koolhydraten. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel dat een beetje te vergelijken is met Chinees vijfkruidenpoeder. Ras el hanout is te koop bij de Marokkaanse slager/winkel en bevat de volgende ingrediënten: Komijn, gember, koriander, zwarte peper, cayennepeper, kaneel en kruidnagel. Samenstelling kan variëren

Couscous met roodbaarsfilet is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept