Cranberry Ketchup

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de cranberry€™s, laat ze uitlekken en doe ze samen met de andere ingrediënten, behalve de kruidnagel, in een keukenmachine. Maal alles fijn. Doe het mengsel, samen met de kruidnagel, in een steelpan en laat 1 uur sudderen tot het ingekookt en dik is. Haal van het vuur, druk door een zeef en laat afkoelen. Doe de saus in een pot en zet 24 uur in de koelkast voordat je hem gebruikt. Als je een deel van de saus langer (bijvoorbeeld een half jaar) wilt bewaren, giet dan de warme ketchup in een gesteriliseerd flesje en sluit goed af. recept van Nelleke van Lindonk

Cranberry Ketchup is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplank met zilveruitjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept