crema di pomodoro con basilico

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak de lenteuitjes schoon, snij de bleekselderij in stukjes en stroop de blaadjes van de tijm.
- Was de verse tomaten en snijd ze in stukjes.
- Verhit de olijfolie in een hoge pan en fruit ui, bleeksederij, tijm en tomaten 5 minuten aan.
- Roer de suiker door de stukjes tomaat uit blik en doe deze met de bouillon bij het tomatenmengsel in de pan. Voeg de saffraan toe en breng het ge- heel aan de kook. Laat de soep 30 minuten zachtjes pruttelen. - Pureer de soep en roer de room erdoor.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Scheur de basilicumblaadjes in smalle reepjes en roer ze door de soep.
- Schep de soep in borden en garneer met een eetlepel slagroom.

crema di pomodoro con basilico is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Sole d’Italia
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met geitenkaas en spek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crema catalana
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept