Creools eenpansgerecht

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd alle groenten juliene.
- Fruit het spek en chorisso aan zonder te laten kleuren. (gebruik een wok, veel makkelijker of indien voorradig, een rijstkoker).neem het spek en chorisso uit de pan.
- Laat de groenten even stoven in het zo bekomen vet.
- Voeg eventueel nog een scheutje olijfolie eraan toe.voeg de rijst toe aan de groenten en zet dit onder water. Ik bedoel dus, op 3 koppen rijst = 5 koppen water. voeg er peper en zout aan toe. laat alles koken totdat het water bijna is geabsorbeerd door de rijst.
- Voeg dan de chorisso en het spek eraan toe evenals de tomatenpuree. laat verder garen en roer af en toe om aanbranden te voorkomen. Tip: Het vlees kan ook vervangen worden door zeevruchten.

Creools eenpansgerecht is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Eenpansgerecht met gyros
Bekijk recept
Eenpansgerecht Met Rundvlees En Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaals Eenpansgerecht
20-30 min -
Bekijk recept
Eenpansgerecht van kikkererwten
0 min
Bekijk recept

Creools tonijnpannetje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creools tonijnpannetje
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Creools lamspotje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Masoesa-Creole (Creools gele rijstgerecht)
0 min
Bekijk recept