Snij de pompoen in blokjes ; En leg ze in een schaal. Dek af en kook in de microgolfoven, 2 x 5 min op 800 W, roer om na 5 min. Laat uitlekken en afkoelen in een vergiet. Verwarm de oven voor op T°6 - 180° C en schik het gekozen deeg in een grote taartvorm. Mix de pompoen met de room, voeg de cassonade toe, de eieren, 50 g kokospoeder en een snuifje zout. Meng goed. Stort het mengsel op de taartbodem en verdeel er de parelsuiker over (de korrels zullen wegzinken). Bak 30 min ; zet de oven uit en laat er de taart in afkoelen. Hak de chocolade fijn en smelt het in de microgolfoven, 1 min op 800 W (of in bain-marie). Giet in een papieren hoorntje en teken een spinnenweb op de taart. Bestrooi met een soeplepel geraspte kokosnoot. Serveer koel Bron: Tiense suiker
De behekste pompoentaart (Halloween) is een recept van Jerryke's Cuisine