Een combinatie van verschillende vissoorten met ve

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak de vis schoon en snijd hem in moten.
- Maak een visbouillon van het visafval en het witbier. Doe de knoflook, tijm en de koreander hierbij. Laat het geheel tenminste 1 uur trekken. Zeef daarna de bouillon. Breng de bouillon tegen de kook aan en pocheer hierin de moten vis ongeveer 20 minuten.
- Maak van de boter en de bloem een roux. Doe de visbouillon erbij en roer het geheel tot er een gebonden saus ontstaat. Maak op smaak af met eventueel wat koriander, peper en zout. Leg de gepocheerde vis op een schaal en schenk de saus er over.
- Serveer de vis met enkele toefjes aardappelpuree, een geblancheerd stukje bleekselderij, enkele gebakken tomaten à la Provencale en met knoflook gebakken stokbrood.

Een combinatie van verschillende vissoorten met ve is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige tilapiafilet met venkelgratin
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inceyufkali Ve Cerecli Yarikay
30-60 min -
Bekijk recept
Mejillones Con Alioli Suave
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
De Zomersalade Van Oma Hoeve
30-60 min -
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept