Een mille-feulles van ham en groenten gegratineerd

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De wortelen schillen, in dunne plakjes van 3 mm snijden,hetzelfde doen met de courgettes, maar zonder ze eerst te schillen. De sperziebonen, wortelen en courgettes op dezelfde afmeting snijden als de breedte van de snede ham. De groenten in kokend water blancheren. Zout naar behoefte toe voegen. De courgettes 30 seconden en de worteltjes en sperziebonen 1 1/2 minuut. In een licht met olie ingestreken schotel, de vooraf in twee gesneden plakjes ham successief stapelen afgewisseld met de drie groenten. De oven op 150°C voorverwarmen, de mille-feulles bedekken dunne plakjes mozarella lichtjes peperen, een aluminiumfoiie over het geheel leggen en in de oven zetten gedurende 20 minuten. 5 minuten voor het einde van het bakken, de aluminiumfolie wegnemen en laten gratineren op de stand "grill" van de oven. Opdienen met een goed verwarmde tomatensaus. Deze mille-feuilles doet wonderen met wilde rijst of licht gebakken volkorenpasta.

Een mille-feulles van ham en groenten gegratineerd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep met gegratineerd groentestokbrood
23 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Gegratineerd witloof
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept