Een zinnenprikkelend avondmaal

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de avocado in schijfjes en besprenkel met het citroensap. Hak de sjalot fijn. Schik de harten van de artisjokken, de schijfjes avocado en de twee langoustines op het bord. Strooi er de fijngesneden sjalot over uit. Meng de rest van de ingrediënten om er een saus van te maken die op de salade wordt uitgegoten. Gebruik de dille als versiering. [b:06f89688bd]Het dessert[/b:06f89688bd] : Sterren met kaneel Klop het eiwit met de elektrische mixer; voeg er dan geleidelijk de suiker en kaneel aan toe (60 ml, d.i. 1/4 kop, tegelijk). Klop gedurende 15 minuten totdat een stevig mengsel wordt verkregen. Houd 125 ml (1/2 kop) van het mengsel apart en voeg de citroenschil en de gemalen amandelen aan toe. Klop lang op, en gebruik vervolgens een houten lepel om de bloemsuiker erbij te doen. Rol het aldus verkregen deeg tot het 1/2 cm (1/2 duim) dik is, en snijd er vervolgens met een doorslag de vorm van een ster uit. Plaats de sterren, met voldoende ruimte ertussen, op twee ingeboterde bakplaten en strijk ze in met de halve kop van het mengsel dat apart werd gehouden. Bak op 175 °C gedurende 20 minuten of totdat de sterren een lichtbruine kleur hebben verkregen.

Een zinnenprikkelend avondmaal is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerse kippensalade
Bekijk recept
Zomerse kippensalade
Bekijk recept
Penne Gorgonzola
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni A La Duivis
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept