Farfalle met mozzarella en verse tomaten

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de basilicum in fijne slierten. De mozzarella in kleine blokjes. Kook in een grote pan met kokend water de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Verwarm intussen de tomatensaus in een grote koekenpan tot het kookpunt. Voeg de verse tomaten, basilicum, suiker en een snufje zout toe. Laat alles goed doorverwarmen. Schep de saus in een grote schaal. Voeg de warme pasta en de kaasblokje toe. Schep alles goed om.

Farfalle met mozzarella en verse tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept