Ganzenlever met gekonfijte vijgen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik de veldsla op de borden, overgiet deze met azijn opgeklopt met olie, Sechouanpeper en 1 mespunt fijn zout. Verdeel er de koude ganzenlever in krullen over. Bestrooi met speculaaskruimels en voeg er de gekonfijte vijgen aan toe. een zoete witte wijn is hierbij gepast

Ganzenlever met gekonfijte vijgen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept