Ganzenlever met witte druiven ontpit

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Suiker een eetlepel per persoon een beetje water en er een karamel mee koken tot licht bruin laten afkoelen en met een beetje water terug vloeibaar koken 8 peperkorrels toevoegen en een snuifje zout 30 cl Floc de Gascogne of Banyouls bij doen en laten inkoken een klein beetje balsamico azijn er bij en proeven dan de witte druiven er bij en laten sudderen de ganzenlever even aanbakken aan beide zijden in een koekenpan. op de borden schikken en er de druiven rondschikken. Craquottes er bij als knabbeltje Wijn; een Sauterne, of iets goedkoper een Monbasiliac

Ganzenlever met witte druiven ontpit is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kersenmousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept