Garnaalbrochettes met groene pepe

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De marinade bereiden door de olie, het citroensap en de geplette groene peper te mengen; kruiden met zout. Er de garnalen inleggen en 2u laten marineren. Aan spiesjes rijgen en op een vrij hevig vuur 6 tot 7 minuten laten roosteren, dikwijls besprenkelen met de marinade. De saus bereiden: de avocado's schillen en het vruchtvlees mixen met het citroensap en de gepelde sjalotten. De mosterd, het zout, de cognac en de tabasco bijvoegen. Opdienen met de gegrilde garnalen. Je kan diepvriesgamba's of- garnalen gebruiken, ze ontdooien wel in de marinade. Tip: Stukjes rode en groene paprika tussen de garnalen rijgen.

Garnaalbrochettes met groene pepe is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi goreng van quinoa
20 min-
Bekijk recept
Spaghetti cacio e pepe met broccolisalade
15 min
Bekijk recept
Spaghetti cacio e pepe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept

Garnaalbrochettes met mango
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalbrochettes Met Groene Peper
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept