Garnaalkroketje

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een roux van de boter en de bloem, giet er de koude jus van de garnaalkoppen bij. Laat 10 minuten doorkoken om de bloemsmaak te verwijderen. Zet van het vuur en voeg er de gelatine, de garnaaltjes en de geraspte kaas bij. Spuit de bereiding in lange slierten met een spuitzak en laat opstijven in de koelkast. Snijd de slierten in stukjes van ongeveer 2 cm en paneer ze (eerst in eiwit en dan in het paneermeel). Bak de kroketjes ongeveer 3 minuutjes goudbruin op in een frituurpan op 180°C. Serveer met wat gefrituurde peterselie.

Garnaalkroketje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

garnaalkroketje geïnsireerd op tatjespap
30 min
Bekijk recept

garnaalkroketje geïnsireerd op tatjespap
30 min
Bekijk recept