Garnaaltjes met vanillesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Snijd de schil van de courgette in piepkleine blokjes. Dompel deze drie seconden in kokend water en laat ze goed uitlekken. Snijd de appel en mango in gelijke piepkleine blokjes. Snijd het vanillestokje open, schraap het merg eruit en voeg beide toe aan de koksroom. Kook de room met vanille in tot de helft van de oorspronkelijke hoeveelheid. Verwijder het vanillestokje. Laat de room afkoelen en breng hem op smaak met cayennepeper., limoensap, peper en zout. Spatel de courgette, appel, mango en tomaat door de room. Verdeel deze vanillesaus bijvoorbeeld over hoge champagneglazen en verdeel hier de garnaaltjes over.

Garnaaltjes met vanillesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tasty Tom-trostomaten met garnalen en dragon
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met dragon en tapenade van gedroogde tomaat, grijze garnalen en zure room
Lunchgerecht
Bekijk recept