Garnalen en champignons in kerriesaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Uisnippers ca. 3 minuten bakken in de boter. Paprika en champignons toevoegen en ca. 3 minuten mee laten bakken. Koenjit erdoor roeren. Witte wijn en zakje kerriesaus door de melk roeren. Dit aan het groentemengsel toevoegen, al roerend aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Garnalen afspoelen en met de room aan de saus toevoegen en ca. 1 minuut mee laten warmen. Dille erboven fijn knippen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met rijst en een tomatensalade. Met dank aan anna

Garnalen en champignons in kerriesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept