Haagse bluf

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop in een hoge beslagkom de eiwitten met rode- of zwarte bessensap of frambozensap en de suiker minstens 5 minuten met de mixer heel stijf. Blijf kloppen tot de suiker is opgelost.
- Verdeel deze bluf direct over coupes of grote wijnglazen. Garneer de Haagse bluf met lange vingers en naar wens met een trosje gesuikerde aalbessen of een takje verse munt.
- **Attentie ** - Het gaat hier om een rauw eiergerecht. Laat dit gerecht dan ook niet te lang staan, serveer zo snel mogelijk en bewaar geen restjes.

Haagse bluf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Leidse hutspot
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf van wijnsiroop
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Leidse hutspot
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf van wijnsiroop
10 min Nagerecht
Bekijk recept