Haantje op jagerswijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout het haantje, strooi er bloem over en bak het in de reuzel. Bak de fijngesneden ui glazig en de in plakjes gesneden champignons. Voeg de kruiden, en tot slot het gebakken haantje toe, doe de deksel op de pan en stoof hem in de oven gaar. Giet er tijdens het stoven steeds een beetje witte wijn bij. Zeef de jus niet, haal alleen het laurierblad eruit. Snijd het haantje in stukken, schenk de jus met champignons er over en serveer dit gerecht met rijst of gekookte aardappelen met bosbessencompote.

Haantje op jagerswijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn op jagerswijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Op Jagerswijze
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje & cappuccino van wortelen met kardemom
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oktoberfeest Haantje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indisch Haantje
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept