Ijs, meloen met grappa

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe 4 glazen in de vriezer.
- Halveer de meloen en verwijder de zaden en het vocht. Schep het vruchtvlees uit de meloen en snijd het in blokjes. Leg ze in een wijde kom en doe er citroensap over. Dek de kom af met plastic folie en zet hem 30 minuten in de vriezer.
- Schep de blokjes om en verwijder het folie. Doe de kom weer in de vriezer tot de blokjes bevroren zijn.
- Doe de blokjes voor het opdienen door de foodprocessor en schenk er dan de Grappa over.

Ijs, meloen met grappa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta met lauriersiroop en aardbeien
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsvlees met lavendelaroma
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met frambozen, amandelen en mascarpone
Lunchgerecht
Bekijk recept
Exotische vruchten in lekker sap met exotische sorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept