IJscoupe met bosvruchten

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de 2 sinaasappelen. Breng het sinaasappelsap aan de kook met 1 eetl. honing. Voeg de diepgevroren bosvruchten toe, schep om en breng opnieuw aan de kook. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuur. Bind lichtjes met wat instantsausbinder en laat lauw worden. Schep 2 bolletjes roomijs (yoghurtijs met fruit, aardbei, pistache, stracciatella, enz.) in elke ijscoupe. Giet er 2 à 3 eetl. lauwe bosvruchtensaus over.

IJscoupe met bosvruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Citroenijs met basilicumsuiker
20 min Nagerecht
Bekijk recept
IJs met fruit en vruchtensap
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met avocado-kruidendressing
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pieten-ijscoupe met strooigoed
10 min- Nagerecht
Bekijk recept