Ijscoupe van de professor

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop de room op, maar laat nog mooi vloeibaar. Geen stijf geslagen room dus, want die verliest te veel van zijn smaak, en voeg ook geen suiker toe, wegen onnodig. Het ijs op zich smaakt al zoet genoeg.
- Schep de bollen vanille-ijs in de coupes, overgiet elk ijsje met twee el wodka, bestrooi met de vers gemalen koffiebonen en serveer de opgeklopten room apart bij de coupes, dan kan iedereen er zoveel van nemen als hij/zij zelf wil.

Ijscoupe van de professor is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pudding Van De Professor
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Citroenijs met basilicumsuiker
20 min Nagerecht
Bekijk recept
IJs met fruit en vruchtensap
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met avocado-kruidendressing
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pieten-ijscoupe met strooigoed
10 min- Nagerecht
Bekijk recept