IJsgekoelde mousseline van peren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de gelatine in een bord met koud water. Schil de peren, haal het klokhuis eruit en snij ze in stukjes. Laat ze 15 minuten koken in één eetlepel water. Mix de peren fijn. Haal de gelatine uit het water en pers alle vocht eruit tussen uw vingers. Doe ze bij de peren en de brandewijn Klop de room op. Laat hem vooraf goed koel worden. Werk hem voorzichtig onder de perenmousse. Klop het eiwit op. Doe er op het eind de suiker bij. Meng het eiwit onder de peren. Giet de mousse in een vorm en zet 2 tot 3 uur in de diepvriezer. Serveer de mousse in ijscoupes. Zet die vooraf 30 minuten in de diepvriezer. Je kunt de mousse ook overdoen in een ijsgekoelde schotel. Dit is een recept van Paule Neyrat

IJsgekoelde mousseline van peren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Radijzen met kaaswrongeldip
20 min Snack
Bekijk recept
Gebakken witte perziken met zure rode vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venetiaans gebak
35 min Voorgerecht
Bekijk recept