Jagersbiefstuk met paddestoelensaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Veeg de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in een wok en fruit de ui 1 minuut in het bakvet. Voeg de paddestoelen toe en bak ze op hoog vuur in 4 minuten gaar, laat het vocht verdampen. Roer de pesto rosso, wijn en majoraan erdoor en breng dit al roerende aan de kook. Laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak de biefstukken op hoog vuur in 2 minuten bruin. Bestrooi ze met zout en peper en leg ze op vier warme borden. Roer het bakvet door de saus en laat dit nog 1 minuut pruttelen. Schep de saus over de biefstukken. Lekker met spaghetti en groene salade met broccoli.

Jagersbiefstuk met paddestoelensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvlees met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept