Lamsbout in de korst met asperges en looksaus

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- bereid het pizzadeeg, meng alle ingedienten, kneed het deeg en laat het op een warme plaats rijzen - verwarm de room samen met een takje tijm op een zacht vuurtje, voeg zout en peper toe. pel de teentjes look, verwijder de kiem en voeg de geplette teentjes aan de room toe. laat 10 minuten koken en laat vervolgens trekken. verwarm de oven op 190°C - was, droog en hak de basilicum en peterselie. rol het pizzadeeg uit op een met meel bestrooide plank. strooi de kruiden over het deeg en peper en zout over de lamsbout en plaats deze op het deeg, voeg de laurierblaadjes en het takje tijm toe. sluit het deeg over de lamsbout door de randen van het deeg te bevochtingen en samen te drukken. plaats gedurende 50 minuten in de verwarmde oven.
- schil de asperges en laat ze 15 minuten in gezouten water gaar worden. haal de lamsbout uit de oven en laat enkele minuten rusten alvorens hem aan te snijden - verwarm de lookroom. dien de lamsbout op samen met de asperges waarover u de lookroom hebt gegoten. versier met peterselie en basilicumblaadjes.

Lamsbout in de korst met asperges en looksaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille van groenten met looksaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese noedels met gehakt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Looksaus
0 min
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept